Reikės:

apie 100 g voveraičių
50–70 ml (pagal skonį ir konsistenciją) pieno, grietinėlės ir sviesto mišinio
apie 200 g virtų bulvių
kanapių sėklų
apie 30 g duonos džiūvėsėlių su skrudintu Parmos kumpiu
špinatų tyrės
saulėgrąžų aliejaus kepti
lengvai pasūdyto sviesto
rozmarino šakelės

Gaminimas:

  • Dar karštas virtas bulves pertriname per sietelį, kad bulvių košė taptų kreminės konsistencijos.
  • Pertrintas bulves sudedame į dubenį, įpilame pieno, grietinėlės ir sviesto mišinio ir išsukame iki purios konsistencijos.
  • Kol košė vis dar šilta, įdedame kelis šaukštus špinatų tyrės ir lengvai išmaišome.
  • Į įkaitintą keptuvę įpilame saulėgrąžų aliejaus ir pakepiname švariai nuvalytas voveraites.
  • Į keptuvę įdedame rozmarino šakelę ir lengvai pasūdyto sviesto. Įberiame kanapių sėklų ir dar šiek tiek paskrudiname.
  • Į bulvių piurė su špinatais dedame apkeptas voveraites su kanapių sėklomis.
  • Įberiame paskrudinto Parmos kumpio su duonos džiūvėsėliais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)