Jis pristatė lietuvišką pomidorų ir mocarelos salotų su bazilikais recepto versiją. Vietoj mocarelos šefas siūlo naudoti lietuvišką varškės sūrį, o vietoj baziliko – mėtas ir įvairias gėles.
Kaip pasigaminti šias salotas – žiūrėkite įrašuose.
„Įkvėpimo semiuosi iš Lietuvos ūkininkų ir uošvienės Loretos – nuėjus į šiltnamį ar į turgų ir gimsta įkvėpimas kurti. Kai pamatai tiek spalvų ir šviežumo, iškart norisi pulti gaminti salotas ir improvizuoti“, – sako „Čiop Čiop“ virtuvės šefas Ronaldas Nagrockis.
Jis pristatė lietuvišką pomidorų ir mocarelos salotų su bazilikais recepto versiją. Vietoj mocarelos šefas siūlo naudoti lietuvišką varškės sūrį, o vietoj baziliko – mėtas ir įvairias gėles.
Kaip pasigaminti šias salotas – žiūrėkite įrašuose.