17
Kitas

Keksiukai su rabarbarais

Dabar pats metas ją virti – rabarbarų ir braškių uogienė
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Rabarbarai puikiai dera su obuoliais, braškėmis, avietėmis, gervuogėmis, apelsinais, citrinomis, taip pat ir karamele, vanile, medumi, cinamonu, imbieru, mėtomis. Netgi mėsa, ypatingai kiauliena.

Reikės:

braškių 0.5 kg
rabarbarų 0.5 kg
cukraus 0.5 kg
citrinos sulčių 1 vnt.

Gaminimas:

1. Nerūdijančio plieno puode sumaišykite visus ingredientus ir maišydami virkite apie 5 minutes.
2. Išvirtą uogienę palikite pastovėti 10 minučių ir tuomet išpilstykite į šiltus ir švarius stiklainius. Juos sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

Receptu dalijasi IKI.

17
Kitas

Keksiukai su rabarbarais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją