„Geriau ir būti negali – tortas, kurio nereikia kepti! Reikia tik sutrupinti sausainius ir paruošti skanų maskarponės bei grietinėlės kremą. Darbo mažai, o rezultatas puikus!“, – džiaugiasi Kristina ir dalijasi savo receptu.

Kristina Naturjevienė

„Oreo“ sausainių tortas

Ingredientai: 2 dėžutės „Oreo“ sausainių (32 vnt.), 50 g sviesto, 500 g maskarponės sūrio, 200 g grietinėlės 35 proc. riebumo, 100 g cukraus pudros, torto formos (16 cm skersmens).

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)