Marinuota saldžiarūgštė cukinija – ragausite jau po valandos
„Kartas nuo karto gaminu šį gėrį. Gražu ir tikrai labai skanu. Ir tinka prie visko – mėsos, žuvies, kiaušinienės. Siūlau išbandyti“, – ragina maisto tinklaraščio „Skanios istorios“ autorė Jurga Medžionienė.
Reikės:
cukinijos
įvairių žolelių
kvapiųjų ir raudonųjų pipirų
Marinatui:
verdančio vandens – 1 l
acto – 100 ml
druskos – 1 v. š.
Cukraus – 4-5 v. š.
Gaminimas:
* Cukiniją supjaustyti skustuku. Dėti į stiklainį, įmesti žolelių, keletą kvapniųjų ir saują raudonųjų pipirų.
Išvirti marinatą: į verdantį vandenį supilti actą, suberti druską, cukrų (kad būtų saldžiarūgštis). Pavirti kelias minutes.
* Atvėsusį užpilti ant cukinijų. Jau po valandos kitos galima valgyti.
Skanu!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją