„Delfi Plius“ platformoje kiekvieną savaitę prenumeratoriai turės galimybę sportuoti su „Lemon Gym“ trenere Agne. Vienos treniruotės labiau bus skirtos atsipalaidavimui ir sielos malonumams, o kitos – kūno stiprinimui.

Šiems pratimams atlikti nereikės jokių treniruoklių ar kitokio ypatingo sporto inventoriaus bei išskirtinio fizinio pasiruošimo. „Delfi Plius“ platformoje esančios trumpos treniruotės padės atrasti sportą, jį prisijaukinti tiems, kurie dar to nepadarė, arba tęsti su juo draugystę jau sportuojantiesiems. Apie 10–20 minučių trunkanti treniruotė ne tik pagerins jūsų savijautą, bet ir pakels nuotaiką, todėl vasaros dienos taps dar žavingesnės.

„Delfi Plius“ prenumeratoriai trumpų treniruočių vaizdo įrašus ras puslapyje „Sportuok atostogaudamas“ ir kiekvienas galės pasirinkti sau patinkančius ar tinkamus pratimus. Treniruočių pasirinkimui įtakos visiškai neturi vieta, kurioje vasarojantis žmogus vienu ar kitu metu yra: namuose, gamtoje ar kokiame nors kurorte.

„Delfi siekia ne tik to, kad žmonės žinotų aktualiausias ir svarbiausias naujienas, bet kartu išliktų sveiki ir gerai jaustųsi, todėl nusprendėme skaitytojams suteikti galimybę turėti treniruočių vaizdo įrašus, kurios padėtų jiems išlaikyti gerą formą ir rūpintis sveikata. Delfi prenumeratoriams nuolat siūlo įvairaus ir naudingo turinio, kuris jiems atneštų papildomą naudą domintis pasaulio ir Lietuvos įvykiais ir skaitant portalą Delfi“, – sako Delfi mokamo turinio vystymo vadovė Ugnė Karaliūnaitė.

Visus trumpų treniruočių vaizdo įrašus rasite čia.

Primename, kad „Delfi Plius“ – tai gilesnis žvilgsnis į kasdienes naujienas, aktualijas, vertingi gyvenimiški patarimai ir nuobodžiauti neleidžiantis laisvalaikio turinys. Čia – ne tik nauji straipsniai kasdien, bet ir gausus straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių vaizdo įrašų archyvas, kuris nauju turiniu papildomas kiekvieną mėnesį, taip pat – išankstinės tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeros. „Delfi Plius“ prenumeratoriai čia gali skaityti prestižinių leidinių „The Economist“ ir „Bloomberg“ straipsnius lietuvių kalba.

Kaip tapti „Delfi Plius“ prenumeratoriumi rasite čia.