Reikės:

  • 400 g „Norfa“ mėsinės sveriamo pikantiško kiaulienos faršo,

  • 2 a. š. maltų kmynų sėklų,

  • 30 g pertražolių,

  • 2 raudonųjų svogūnų,

  • 2 pomidorų,

  • 2 agurkų (arba 1 didelio),

  • 100 g ridikėlių,

  • 30 g saulėgrąžų sėklų,

  • 200 g „Piemenėlio“ natūralaus jogurto,

  • 1 citrinos žievelės,

  • druskos ir pipirų,

  • alyvuogių aliejaus.

Gaminimas:

Kiaulienos faršą pagardinkite maltomis kmynų sėklomis, druska ir pipirais, gerai išminkykite. Formuokite pailgus kebabus ir maukite ant iešmo, rankomis paformuokite, kad gerai suliptų ir prisispaustų.

Gaminkite salotas. Pomidorus supjaustykite kubeliais, dėkite agurko, smulkintų svogūnų, petražolių, viską pagardinkite druska ir pipirais, užpilkite alyvuogių aliejaus.

Eilė padažui. Į indelį supilkite „Piemenėlio“ jogurto, įtarkuokite citrinos žievelės.

Į lėkštę klokite salotų, apibarstykite jas kepintomis saulėgrąžų sėklomis, dėkite koftos kebabo iešmelius, papuoškite ridikėlių griežinėliais. Skanaus!