Reikės:

  • 1 kg „Rivona“ marinuotų vištienos šlaunelių mėsos kepsnelių,

  • aštrių „Rivona“ marinuotų agurkų,

  • 1 pomidoro,

  • 1 svogūno,

  • salotų lapų,

  • 70 g majonezo,

  • 50 g čederio sūrio,

  • 30 g „Rivona“ pomidorų padažo „Šventinis“,

  • 2 bandelių mėsainiams.

Gaminimas:

Įkaitinkite kepsninę su grotelėmis. Dėkite ant jos kepsnelius ir kepkite mėsą iki 10 minučių. Jei įmanoma, uždenkite kepsninę dangčiu. Tokiu būdu mėsa iškeps minkštesnė.

Pasigaminkite padažą. Į dubenėlį dėkite majonezą, pomidorų padažą, įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.

Plonomis juostelėmis sutarkuokite arba supjaustykite 2 agurkus. Griežinėliais supjaustykite pomidorą, svogūną ir čederio sūrį.

Kai vištiena iškeps, ant kepsninės paskrudinkite bandeles.

Konstruokite mėsainį tokiu eiliškumu: apatinė bandelės dalis, padažas, salotos lapai, pomidorai, mėsa, sūris (jei yra galimybė, pakaitinkite), agurkai, svogūnai, viršutinė bandelės dalis. Skanaus!