Reikės:
1 kg „Rivona“ marinuotų vištienos šlaunelių mėsos kepsnelių,
aštrių „Rivona“ marinuotų agurkų,
1 pomidoro,
1 svogūno,
salotų lapų,
70 g majonezo,
50 g čederio sūrio,
30 g „Rivona“ pomidorų padažo „Šventinis“,
2 bandelių mėsainiams.
Gaminimas:
Įkaitinkite kepsninę su grotelėmis. Dėkite ant jos kepsnelius ir kepkite mėsą iki 10 minučių. Jei įmanoma, uždenkite kepsninę dangčiu. Tokiu būdu mėsa iškeps minkštesnė.
Pasigaminkite padažą. Į dubenėlį dėkite majonezą, pomidorų padažą, įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Plonomis juostelėmis sutarkuokite arba supjaustykite 2 agurkus. Griežinėliais supjaustykite pomidorą, svogūną ir čederio sūrį.
Kai vištiena iškeps, ant kepsninės paskrudinkite bandeles.
Konstruokite mėsainį tokiu eiliškumu: apatinė bandelės dalis, padažas, salotos lapai, pomidorai, mėsa, sūris (jei yra galimybė, pakaitinkite), agurkai, svogūnai, viršutinė bandelės dalis. Skanaus!