Juk dažniausiai tai, kas skanu, – nesveika ir turi daug cukraus. Parduotuvėse neretai matome užrašus „sugar-free“, kurie signalizuoja, kad maistas yra be pridėtinio cukraus. Bet ar tikrai? Dažniausiai tai reiškia, kad sudėtyje tiesiog daug kito saldiklio ar kitų medžiagų, kurios nenaudingos mūsų organizmui. Tai ką tada valgyti, sakysite? Sprendimas yra!

Desertui arba užkandžiui prie kavos siūlau pasiruošti itin paprastus sausainius. Neužtruksite daug laiko, nereikia jokių įmantrių ingredientų ir keletai dienų būsite apsirūpinę sveikais pasirinkimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją