Net neabejoju, kad koldūnų šaldytuve turime kiekvienas. Tai akimirkai, kai nėra noro ar laiko gaminti. Koldūnus mėgsta visi – nuo mažiausio iki didžiausio. Kaip visada, svarbi jų kokybė. Niekada nesirinkite pigiausių ir skaitykite etiketes. Nemėgstu, kai vietoje mėsos įdarui dedama soja, jos ir mėsos mišinys arba tiesiog nelabai aišku, kas. Skonio reikalas, bet kaip visada, būtent skonis renkantis produktus atlieka pagrindinį vaidmenį galutiniam rezultatui, kurį trauksite iš puodo arba orkaitės.

Mano patirtis sako, kad patogiausia ir greičiausia naudoti atvėsintus šviežios tešlos koldūnus arba itališkus virtinius. Jų būna įvairesnių skonių (mano favoritai – su rūkytu kiaulienos kumpiu, pasitaiko ir vegetariškų), nei šaldytų, ir rasti galima daugelyje parduotuvių, paprastai greitojo maisto arba šviežių makaronų skyreliuose šaldytuvuose.

Tiesą pasakius, šis iš pirmo žvilgsnio paprastas patiekalas toks išbaigtas, kad daugiau jame nieko nekeisčiau. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją