Romos prekybos centruose ir turguose jau raudonuoja šviežios braškės. Kai mūsų šeima, atvykusi į Italiją, apsigyveno Etruskų plantacijoje prie Tirėnų jūros stūksančiame Lacijaus ūkyje, apstulbino tai, jog po atviru dangumi per metus subręsta net trys braškių derliai. Pirmasis – kovo antroje pusėje. Kovo braškės – saldžios ir sultingos, bet šiek tiek kitokios, nei tarkime, sunokusios vasarą arba rudenį.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją