Padažas saldžiarūgštis, bet ne per saldus, subalansuotas. Nors česnakų tokiam vištienos kiekiui gana daug, bet būtent kepamo česnako kvapas susuka galvą ir priverčia šakute neramiai bilsnoti į lėkštės kraštelį, kol patiekalas ruošiamas. Jei česnakų nemėgstate, galite jo kiekį mažinti, vis dėlto jis tikrai neužgoš patiekalo skonio. Kaip ir imbieras, kurio prireiks visai nemažai.

Daržoves rinkausi pačias paprasčiausias, nes gamindamas šį patiekalą rato nebeišrasi – puikiai tinka paprikos, morkos, pievagrybiai. Dėl spalvos ir skonio

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją