Padažas saldžiarūgštis, bet ne per saldus, subalansuotas. Nors česnakų tokiam vištienos kiekiui gana daug, bet būtent kepamo česnako kvapas susuka galvą ir priverčia šakute neramiai bilsnoti į lėkštės kraštelį, kol patiekalas ruošiamas. Jei česnakų nemėgstate, galite jo kiekį mažinti, vis dėlto jis tikrai neužgoš patiekalo skonio. Kaip ir imbieras, kurio prireiks visai nemažai.
2022.04.06 10:25
Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis: lengvesnė ir sveikesnė versija per 35 minutes
www.DELFI.lt
FOTO:
Traškios daržovės ir minkšta, sultinga vištiena kvapniame saldžiarūgščiame padaže – kinų restoranų klasika, kuri nesunkiai gali būti paruošiama ir namuose. Tiesa, ši versija šiek tiek lengvesnė ir sveikesnė, lyginant su restoranine – naudoju mažiau cukraus padažui ir krakmolo jam sutirštinti, bet daugiau daržovių. Čia jos labai tinka ir kuo daržovių daugiau, tuo skaniau.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją