Pirmiausia dėl to, kad gaminami su manų kruopomis – jos, naudojamos ruošiant maistą, atlieka kepimo miltelių funkciją, todėl virtinukai tampa purūs, dailiai išsipučia. Išvirti jie apvoliojami kepintų duonos trupinių, cinamono ir cukraus mišinyje. Varškėtukus vasarą galima įdaryti mėgstamomis uogomis arba kaulavaisiais – skanu ir su braškėmis, ir abrikosais.

Patiekalui patariu rinktis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją