Dviems porcijoms reikės:

0.5 pak. mažos tortilijos;

4 vnt. šoninės juostelių;

0.5 vnt. svogūno;

0.5 ryšulėlis šviežių kalendrų;

0.5 skardinė konservuotų pupelių;

4 vnt. kiaušinių;

100 g čederio sūrio;

100 ml grietinės;

salsa padažo su daržovių gabaliukais;

pipirų „Tellicherry“.

Kaip paruošti

  1. Pakepkite šoninę ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.

  2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kalendras.

  3. Pašildykite pupeles mikrobangų krosnelėje arba puode. Uždenkite ir laikykite šiltai.

  4. Iškepkite kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais.

  5. Pašildykite tortilijas ir dėkite ant jų pupelių, keptą kiaušinį, šoninės. Ant viršaus užberkite sūrio, dėkite grietinės, salsa padažo, svogūnų.

  6. Prieš patiekdami pagardinkite kalendromis ir šviežiai maltais Tellicherry pipirais.

Patarimas! Jei liko nesuvalgytų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos išliks šviežios dar kelias dienas. Galėsite bet kada pasigaminti kesadilijų arba kitą mėgstamą patiekalą iš tortilijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją