Reikės (2 porcijoms arba vienai silkinei):
Pakuotės pasūdytos silkės;
Vieno didelio obuolio;
Vieno nedidelio svogūno;
Riešutų ar sėklų (pasirinktinai).
Pirmiausia, silkę plonomis juostelėmis supjaustykite ir išdėkite į silkinę. Antra: ant viršaus mažais kubeliais supjaustykite (arba per stambią tarką sutarkuokite) svogūną. Ir trečia, ant jo užtarkuokite obuolį. Viską galite apiberti skaldytais riešutais ar derančiomis sėklomis.
Jei obuolys labai saldus, pabaigoje užlašinkite kelis lašelius citrinų sulčių. Jei yra galimybė, tiesiog rinkitės rūgštesnį obuolį.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)