Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Pasaulio virtuvės
Japonijos virtuvė
Japonijos virtuvė
22 receptai
Reikia pasistengti
35 min.
Japoniški „wok“ makaronai – ir kasdieniams, ir šventiniams pietums
Reikia pasistengti
Japoniškas sūrio pyragas – tiesiog burnoje tirpstantis purus desertas
Reikia pasistengti
20 min.
Sušių receptas: suktinukai su lašiša
Reikia pasistengti
25 min.
Ramenų sriuba su jautiena – gardi, soti ir šildanti
Reikia pasistengti
40 min.
Sušių receptas: su lašiša ir avokadu – vienas populiariausių
Reikia pasistengti
25 min.
Japoniška ramenų sriuba su jautiena – galite pasigaminti ir patys
Lengvai paruošiamas
1 val.
Ramenas su antiena
Reikia pasistengti
50 min.
Sušiai, kurie patiks visiems
Lengvai paruošiamas
50 min.
ATRADIMAS: traški vištiena japoniškai
Reikia pasistengti
Suši su špinatais ir jūros dumbliais
Reikia pasistengti
1 val.
Japoniškas gervuogių pyragas
Reikia pasistengti
40 min.
Auksaspalvė obuolių tempura su ledais
Reikia pasistengti
Dangiškieji vaisių debesėliai
Reikia pasistengti
Maistingoji Gyuniku Ramen sriuba
Reikia pasistengti
40 min.
Spalvingasis dorados tar tar
Reikia pasistengti
Vasaros dvelksmas - Summer Rolls sušiai
Reikia pasistengti
Uramakis su tunu ir aštriu padažu (Karai maguro)
Reikia pasistengti
Čiraši – sušis, kurio nereikia vynioti
Reikia pasistengti
50 min.
Japoniškas vištienos sparnelių receptas
Reikia pasistengti
Japoniškas omletas
Reikia pasistengti
Naminiai sušiai
Reikia pasistengti
Japoniška jautiena su daržovėmis
Įkelti daugiau receptų