Ingredientai
sūrio lazdelės
140
g
kvietiniai miltai
250
g
cukrus
25
g
druska
2.5
g
kepimo soda
2.5
g
kepimo milteliai
15
g
provanso žolelės
10
g
rūkyta paprika
5
g
pienas
300
ml
kiaušinis
1
vnt.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Paruoškite sūrio lazdeles – jas pasmeikite ant medinių iešmelių.
* Inde sumaišykite miltus, cukrų, druską, kepimo sodą, kepimo miltelius, žoleles, papriką.
* Kitame inde pieną išsukite su kiaušiniu ir supilkite ant miltų. Išmaišykite.
* Sūrio lazdeles apvoliokite krakmolo milteliuose ir tada dėkite į tešlą. Gerai pavoliokite, kad tešla padengtų visą sūrio lazdelę.
* Lazdeles virkite įkaitintame aliejuje, kol įgaus rudai auksinę spalvą. Padėkite ant popierinio rankšluosčio – riebalams sugerti.
Atsiliepimai