Ką daryti, kad mūsų žarnyne būtų pakankamai „gerųjų“ bakterijų, kurios yra statybinė medžiaga imunitetui ir puikiai savijautai, žiniomis pasidalijo gydytoja Asta Keturkienė.

Gydytoja Asta Keturkienė 30 metų ligoninėje dirbo gydytoja anesteziologe-reanimatologe, tačiau prieš keliolika metų palūžo, matydama merdinčius pacientus ir pasirinko kelią, kuriame žmones sveikatina ir padeda taip gyventi, kad kritinių sveikatos būklių rizika būtų sumažinta iki minimumo. 

Dabar gydytoja savo darbe šiuolaikinę mediciną derina su ajurveda – mokslu apie sveikųjų sveikatos palaikymą individualia mityba ir gyvensena bei ligų priežasčių gydymą natūraliomis priemonėmis. 

A. Keturkienė nuolat atnaujina savo žinias, nes naujos, moksliškai patvirtintos informacijos, susijusios su ligų prevencija, atsiranda kone kasdien. Dalimi jų apie „gerąsias“ žarnyno bakterijas ji pasidalijo gegužės mėnesį Klaipėdos universitete vykusioje konferencijoje „Holistinis žmogus. Maistas kūnui ir sielai“. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją