Žiūrėkite, ką valgote Profesorius: ši mėsa turėtų būti tiek vaikų, tiek suaugusiųjų racione kelis kartus per savaitę (4)
Žiūrėkite, ką valgote Paukštiena, užauginta su antibiotikais ir be jų – kaip diena ir naktis: kodėl verta žinoti, ką valgote?
Žiūrėkite, ką valgote Maisto apžvalgininkas Donatas Karklius: man klausimų dėl paukštienos, užaugintos be antibiotikų, nekyla – esu sąmoningas dviejų dukrų tėtis
Žiūrėkite, ką valgote Veterinaras papasakojo, kuo išsiskiria be antibiotikų užauginta paukštiena: paukštynuose užtikrinama išskirtinė švara ir gyvūnų gerovė 45
Žiūrėkite, ką valgote Ūkiai žengia tvarumo ir kokybės keliu: įvardijo priežastis, kodėl verta rinktis paukštieną
Žiūrėkite, ką valgote Paukštininkystės atstovai: antibiotikų atsisakymo idėja kilo supratus, kokia didelė tai problema