„Nesu paklodžių rašytoja, tad sukūriau iškalbingesnį video. 4 metai vienoje minutėje! Ir laikas ištarti sudie“, – savo Instagram paskyroje rašė Dijora.

Per šiuos metus jos archyvas prisipildė daugybe gražių prisiminimų.

„Ir Palangoj ant tilto šiukšles rinkom, ir karves melžėm, nuo 7,5 metrų į vandenį šokau (beveik susisprogdinau ausų būgnelius). Ir viską patyriau kartu su savo draugais tiek kadre, tiek už jo, ačiū Jums, kad buvot kartu“, – dalijosi D. Petrikonytė.

Justinas Jankevičius, Mindaugas Stasiulis, Dijora Petrikonytė

Drauge su kolegomis Justinu Jankevičiumi ir Mindaugu Stasiuliu Dijora televizijos žiūrovams dovanojo daug juoko ir gražių emocijų, tad naujienas apie tai, kad D. Petrikonytės kelias „Gero vakaro šou“ baigiasi socialiniuose tinkluose išvydę gerbėjai – neslėpė nusivylimo.

Pati Dijora apie savo amplua „Gero vakaro šou“ ne kartą kalbėjo įvairiuose interviu. Internetinėje tinklalaidėje „Su Žemaite“ ji yra sakiusi, kad darbas su talentinga komanda jai davė daug patirties, pasitikėjimo savimi ir nuolatinį nuotykio potyrį.

„Mano amplua – katastrofa. Keista, kad žmonės juo tiki“, – apie humoristinėje vakaro pokalbių laidoje įkūnijamą personažą kalbėjo jo atlikėja.

Dijora Petrikonytė

„Delfi“ primena, kad dažnai apie savo asmeninį gyvenimą žiniasklaidai neatviraujanti D. Petrikonytė kartu su širdies draugu Andriumi Jonaičiu šių metų balandį susilaukė pirmagimės. Tai įvyko per šv. Velykas, balandžio 1-ąją. Apie tai savo nėštumo kelionę socialiniuose tinkluose atvirai rodžiusi žinoma moteris pranešė Instagrame.

„Balandžio 1 ir čia ne bajeris“, – taip apie savo pirmagimės gimimą socialiniuose tinkluose pranešė Dijora.

Dijora Petrikonytė, Andrius Jonaitis

Prieš tai žinoma laidų vedėja socialiniuose tinkluose pradžiugino savo sekėjus, gerbėjus, bičiulius bei artimus žmones paviešinusi naujieną, jog susižadėjo su savo mylimuoju A. Jonaičiu. Gegužės mėnesio pabaigoje mylimasis D. Petrikonytei pasipiršo Italijoje, romantiškos vakarienės metu.