Man šių agurkėlių receptas patiko ir tuo, kad užtrukau vos kelias minutes, o ir jokių ypatingų produktų nereikėjo. Aišku, man labai pasisekė, nes geroji anyta ne tik receptą davė, bet ir visomis daržo gėrybėmis aprūpino.

Rekomenduoju ir jums išbandyti šį raugintų agurkų receptą!

REIKĖS (3 LITRŲ TALPAI):

1 kg agurkų;

kelių didelių saujų krapų (juos nuplaukite su sūdytu vandeniu);

vyšnių ir serbentų lapų (kokių 10);

maždaug 6 skiltelių česnako;

2 litrų vandens;

4 didelių šaukštų druskos.

GAMINIMAS:

Į pasirinktą 3 litrų talpą dėkite pusę smulkintų krapų, vyšnių ir serbentų lapų, česnaką, sudėliokite (kiek telpa) agurkėlių, ant viršaus dėkite likusius žalumynus ir česnaką, vėl rikiuokite agurkus. Ant viršaus užpilkite šaltu vandeniu (jame prieš tai ištirpinkite druską). Agurkus palaikykite 3–4 valandas. Skanaus!

Nuotr. Shutterstock