Ir tikrai! Nors kasmet jos priverdu visą kalną, tačiau atėjus pavasariui jos nebūna nė lašo likę. Mano šeima ją panaudoja patiems įvairiausiems patiekalams: kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų, sriubai, maišome į grikių ar perlinių kruopų košes, kepu nesaldžius pyragus. Man tai visų laikų geriausias receptas!
REIKĖS:
1 kg agurkų;
1 kg pomidorų;
1 kg svogūnų;
4 normalaus dydžio paprikų;
0,5 stiklinės acto;
1 stiklinės aliejaus;
2 šaukštų cukraus;
3 šaukštų druskos;
nemaltų pipirų.
GAMINIMAS:
Visas daržoves supjaustykite griežinėliais (neužmirškite nulupti pomidorų odelių). Visas daržoves dėkite į puodą, supilkite actą, aliejų, cukrų, druską ir įberkite pipirus. Šią masę troškinkite apie 20 minučių. Pilkite į stiklainiukus ir užsukite.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (52)