Produktai:
1 kg braškių,
2 puodeliai salotų lapų,
1 šaukštelis medaus,
2 šaukštai mėtų lapelių,
1/4 raudonojo svogūno,
60 ml alyvuogių aliejaus,
1/2 stiklinės graikinių riešutų,
Jūros druskos, pipirų.
Kaip gaminti:
Braškes supjaustykite į keturias dalis, svogūnus – plonais žiedeliais. Riešutus sutrupinkite į mažus gabalėlius. Mėtas ir salotų lapus suplėšykite mažais gabalėliais. Viską sudėkite į gilią lėkštę, apšlakstykite aliejumi, apibarstysite druska ir pipirais.
Salotų pakaks 4 asmenims, jas pagaminsite per 15 min.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)