Reikės

2 l šaltibarščių kefyro
500 g burokėlių (virtų)
200 ml vandens (verdančio)
3 agurkų
1 ryšulėlio krapų
1 ryšulėlio svogūnų laiškų
2 šaukštų grietinės
šiek tiek druskos
Virtų kiaušinių

Gaminimas

Burokėlius sutarkuoti ir užpilti verdančiu vandeniu. Tada burokėliai paleidžia savo sultis.

Įdėti grietinės ir išmaišyti. O tada dėti labai smulkiai pjaustytus agurkus, krapus ir svogūnų laiškus, pagal skonį įdėti druskos ir užpilti šaltibarščių kefyru. Gerai išmaišyti.

Patiekdama kiekvienam į lėkštę dedu virto kiaušinio. Valgome su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Bulvių košę dedu su ledų šaukštu, prieš tai pamerkdama į nuovirą nuo bulvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)