Jei norite aštresnių salotų – pagardinkite aštriaisiais šviežiais pipirais.

2 porcijoms reikės:

3 vidutinio dydžio pomidorai
1 nedidelis mėlynasis svogūnas
0,5 žalios paprikos
2 valg. š. šviežios, susmulkintos kalendros
1 laimas arba pusė geltonos citrinos
druskos

Gaminimas:

Pomidorus, papriką ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, sudedame į vieną dubenį.

Į salotas išspaudžiame laimo ar citrinos sultis, pagardiname kalendra ir druska pagal skonį, išmaišome. Skanaus!

Jei nemėgstate kalendros, ją galite pakeisti šviežia petražole.

Jei norite aštrių salotų, tuomet papildomai įdėkite susmulkinto jelapeno ar serano pipiro.

Receptas ir nuotrauka iš Liucijos tinklaraščio www.lithuanianintheusa.com