„Kartas nuo karto gaminu šį gėrį. Gražu ir tikrai labai skanu. Ir tinka prie visko – mėsos, žuvies, kiaušinienės. Siūlau išbandyti“, – ragina jau 15 metų Norvegijoje įsikūrusi Jurga, nuolat ieškanti naujų skonių ir mėgstanti kurti receptus.

Marinuota cukinija greitam valgymui

Reikės:

cukinijos
įvairių žolelių
kvapiųjų ir raudonųjų pipirų

Marinatui:

verdančio vandens – 1 l
acto – 100 ml
druskos – 1 v. š.
Cukraus – 4-5 v. š.

Gaminimas:

* Cukiniją supjaustyti skustuku. Dėti į stiklainį, įmesti žolelių, keletą kvapniųjų ir saują raudonųjų pipirų.

* Išvirti marinatą: į verdantį vandenį supilti actą, suberti druską, cukrų (kad būtų saldžiarūgštis). Pavirti kelias minutes.

* Atvėsusį užpilti ant cukinijų. Jau po valandos kitos galima valgyti.

Skanu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją