Pirmasis nuotolinis universitetas moterims Lietuvoje „WoW University“ kartu su Delfi Plius prenumeratoriams dovanoja naudingų paskaitų įvairiausiomis temomis.

Pirmoje paskaitoje prof. Albertas Skurvydas dalijasi veiksmingiausiais natūraliais būdais, kaip apsisaugoti nuo lėtinių ligų.

Paskaitoje mokslininkas dalijasi pastebėjimais ir mokslo įrodytais faktais apie fizinį aktyvumą, mitybos strategijas, padėsiančias prevenciškai kovoti su daugybe lėtinių ligų. Kartu pasakojama apie naujausias streso valdymo technologijas bei vidinius virsmus kūne.

Vaizdo įraše profesorius pasakoja apie tai, ką pats geriausiai išmano, – sveikatos stiprinimo technologijas be vaistų.

Mokslininkas, pasitelkdamas moksliniais tyrimais, pabrėžia, kad yra nustatyta, kokie faktoriai turi didžiausią įtaką gyvenimo trukmei. Į pirmąjį trejetuką patenka – kraujospūdis, kūno masės indeksas (pvz. nutukimas) ir gliukozė. Jis pabrėžia, kad visus šiuos tris dalykus galima reguliuoti fiziniais pratimais.

Be to, paskaitoje nemažai išgirsite ir apie protingą kalorijų ribojimą, kuris taip pat gali prisidėti prie jūsų ilgaamžiškumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)