Nuėjus į prekybos centrą prie riebalų lentynos – tiesiog pradeda raibti akys: rapsų, saulėgrąžų, alyvuogių, kanapių, linų sėmenų aliejus... O kur dar kokoso riebalai ar ghi sviestas. Kaip išsirinkti tinkamiausią produktą?

Pasirodo, kiekvienas aliejus ar riebalas turi savo paskirtį ir geriausią vartojimo būdą. Be to, patys riebalai, kaip maistinė medžiaga, yra itin vertinga ir reikalinga mūsų kūnui. Apie tai papasakojo dietistė Živilė Dumbraitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)