Vaida: pyragėliai su džiovintų grybų įdaru.
Milda: kepintos krevetės su graikiškais riešutais ir specialiu padažu.
Dovilė: tradicinė silkė su burokėliais.
Jelena ir dar kelios skaitytojos: silkė pataluose (bulvės, burokėliai, grybai, morkos, svogūnas ir t.t.).
Santa: kepta kalakutiena su baravykų įdaru.
Monika ir dar kelios skaitytojos: balta arba lietuviška mišrainė.
Diana: kepta žąsis, kimšta daržovėmis.
Sniegita: vištienos vyniotinis, įdarytas baravykais.
Živilė: netradicinis, bet labai gardus – silkių – tortas.
Silverija: aguoninis keksas arba pyragėliai, įdaryti aguonų įdaru.
Loreta: pyragas su džiovintais vaisiais.
Lina: orkaitėje keptas, daržovėmis, grybais ir džiovintomis slyvomis kimštas karpis.
Kristina: kepta antis, įdaryta obuoliais.
Vaida: kepta karka su gardžiu garnyru.
Inga: močiutės krosnyje kepta vištiena.
Diana: biskvitinis tortas su konservuotais ananasais.
Vilma: kepta lydeka su svogūnų padažu.
Janina: aguonų pienas ir kūčiukai.
Sigita: cepelinai, įdaryti džiovintais grybais.
Jolanta: kokorai (virtų bulvių pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru).
Raminta: silkė su cinamono padažu.
Akvilė: žuvies kotletai.
Edita: kepta antis, įdaryta džiovintais abrikosais ir slyvomis.
Eglė: pievagrybiai, pavolioti džiūvėsiuose ir apkepti keptuvėje.
Auksė: barščiai su baravykais.
Renata: saldi sriuba iš džiovintų vaisių.
Orinta: orkaitėje keptas kalakutas su pikantišku įdaru.
Aušra: kepti ėrienos šonkauliukai.
Nina: keptas viščiukas, medaus-garstyčių padaže.
Goda: bulviniai blynai (panašūs į žemaičių blynus) su grybų įdaru.
Inga: šviežių ir raugintų kopūstų blyneliai.
Vaiva: salotos su žuvimi ir graikiniais riešutais.
Lauryna: meduolinis namelis.
Urtė: pievagrybiais įdarytas karpis.
Justė: tradicinis medaus tortas.
Jūratė: sindokai (burokėliai, silkė, grybai) – tai aukštaitiškas patiekalas.
Tina: riešutų pyragas.
Vaidilė: kiaulienos sprandinė, įdaryta džiovintais vaisiais ir riešutais.
Aistė: virtas liežuvis su krienų padažu.
Gabrielė: sumuštiniai, padaryti iš keptos juodos duonos, majonezo, pomidoro, kiaušinio ir šviežių krapų (viskas sudėta sluoksniais).