Produktai:
500 g silpnai sūdytos silkės,
5 šaukštai majonezo,
2 šaukšteliai kario prieskonių,
1 šaukštelis malto imbiero,
2 šaukšteliai marinuotų garstyčių,
1 svogūnas.
Kaip gaminti:
Silkę išdarinėkite. Karį, maltą imbierą sumaišykite su majonezu ir garstyčiomis. Į padažą sudėkite silkės filė, išmaišykite ir palikite 15 – 20 min. Paskui sudėkite silkę į indą kartu su svogūnų žiedais.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)