Reikės:
500 g vištienos,
1 svogūnas,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis pipirų,
1 šaukštelis vištienos prieskonių,
100 g tarkuoto sūrio „Džiugas“ (aš maišiau su lydytu sūriu),
maltų džiuvėsėlių,
miltų,
2 kiaušinių plaktų,
aliejaus kepimui.
Susimalame vištieną kartu su svogūnu. Suberkite prieskonius, sūrį ir gerai išminkykite.
Formuokite pailgus kukuliukus, apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir gale džiuvėsėliuose.
Keptuvėje įkaitiname aliejų (kad vištienos kotletukus apsemtų iki pusės), dėti kotletukus ir sumažinus kaitrą kepti iki kol gražiai apskrus iš abiejų pusių ir iškeps.
Valgyti su pasirinktu garnyru.