17
Kitas

Veganiški šaltibarščiai – sako, net skanesni už tradicinius

Tradiciniai šaltibarščiai – mėgausitės iki paskutinio šaukšto

Reikės:

Agurko – 1 vnt.
svogūnų laiškų – 1 sauja
krapų – 3 šakelės
konservuotų smulkintų burokėlių – 3 v. š.
acto – 1 v. š.
kefyro – 300 ml
druskos – žiupsnelis
juodųjų pipirų – žiupsnelis
cukraus – 1 v. š.

Gaminimas:

1. Agurką supjaustykite plonomis lazdelėmis, svogūnų laiškus, krapus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, konservuotus burokėlius, pilkite actą, kefyrą, pagardinkite druska, cukrumi bei pipirais, viską gerai išmaišykite.
3. Patiekite pasirinktame inde, papuošę smulkintais svogūnų laiškais, krapų šakelėmis.
Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

17
Kitas

Veganiški šaltibarščiai – sako, net skanesni už tradicinius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją