Braškės, avietės, gervuogės ir trešnės – tai tobulos vasaros vaišės, kuriomis galima pasimėgauti net laikantis gana griežtos dietos. Deja, jos visos turi vieną ypatumą – trumpą galiojimo terminą. Koks didelis tai minusas, netrunkame įsitikinti priskynę ar įsigiję didesnį uogų kiekį. Visgi atlikus tam tikrą procedūrą trešnės, braškės, gervuogės ir avietės išbūna šviežios kelias dienas ilgiau – taip teigia tą procedūrą išmėginę vartotojai, kurių socialiniuose tinkluose gausu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją