Mokslų daktarė vertina, kokiomis savybėmis pasižymi vienas, o kokiomis – kitas produktas, kada ir kokiais kiekiais juos tinka vartoti, kokiems žmonėms reikėtų vengti. Įdomu tai, kad vieno produkto naudingosios savybės atsiskleidžia jį vartojant iš ryto tuščiu skrandžiu. Dr. Čapkauskienė pabrėžia: kad ir koks, atrodytų, naudingas yra šis pieno produktas, prieš jį vartojant reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju. Ypač, jei jūsų imuninė sistema – ne pati tvirčiausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją