Reikės:

vidutinio dydžio žiedinio kopūsto
vyšninių pomidorų
šaldytų žirnelių
tofu sūrio
apie 200 ml vandens
prieskonių: kmynų, pipirų, persilado, ciberžolės
prieskoninių žolelių: petražolių, krapų, šviežio baziliko lapelių
druskos
2 skiltelių česnakų
saulėje džiovintų pomidorų
kelių šaukštų ghee sviesto


Gaminimas:

Supjaustykite žiedinį kopūstą vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėkite juos į kepimo indą. Viską užpilkime vandeniu. Pabarstykite prieskoniais. Stambia tarka sutarkuokite česnakus, juos taip pat išdėliokite kepimo inde ant žiedinių kopūstų. Susipjaustykite pomidoriukus, saulėje džiovintus pomidorus. Viską vėlgi paskleisdami sudėkite į kepimo indą. Suberkite žirnelius. Sudėkite pjaustytus žalumynus, įberkite prieskonių, druskos. Įdėkite keletą šaukštų ghee sviesto. Sudėkite minkštą tofu ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)