Reikės:
vidutinio dydžio žiedinio kopūsto
vyšninių pomidorų
šaldytų žirnelių
tofu sūrio
apie 200 ml vandens
prieskonių: kmynų, pipirų, persilado, ciberžolės
prieskoninių žolelių: petražolių, krapų, šviežio baziliko lapelių
druskos
2 skiltelių česnakų
saulėje džiovintų pomidorų
kelių šaukštų ghee sviesto
Gaminimas:
Supjaustykite žiedinį kopūstą vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėkite juos į kepimo indą. Viską užpilkime vandeniu. Pabarstykite prieskoniais. Stambia tarka sutarkuokite česnakus, juos taip pat išdėliokite kepimo inde ant žiedinių kopūstų. Susipjaustykite pomidoriukus, saulėje džiovintus pomidorus. Viską vėlgi paskleisdami sudėkite į kepimo indą. Suberkite žirnelius. Sudėkite pjaustytus žalumynus, įberkite prieskonių, druskos. Įdėkite keletą šaukštų ghee sviesto. Sudėkite minkštą tofu ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.