Daugėja įrodymų, jog polifenoliai mažina uždegiminius procesus, o tuo pačiu ir tokių ligų kaip vėžys, diabetas, širdies ir kitų lėtinių ligų riziką. Dr. Sandrija Čapkauskienė pateikia net 11 maisto produktų grupių, kur gausu sveikatai naudingų medžiagų. Ir pabrėžia: ši informacija svarbi kiekvienam, kuris trokšta sulėtinti senėjimo procesus ir sėkmingai kovoti su lėtinėmis ligomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)