Mėlynųjų svogūnų džemas
Reikės:
- 200 g mėlynųjų svogūnų
- 30 g cukraus
- 30 g juodųjų serbentų (gali būti ir šaldytos uogos, taip pat tinka ir uogienė)
- 70 ml raudono sauso vyno
- 20 ml raudono vyno acto
- nedidelio pundelio čiobrelių (geriau surišti, kad po to nereikėtų rankioti čiobrelio šakelių)
Gaminimas:
Svogūnus supjaustyti pusmėnuliais, sudėti visus ingredientus ir troškinti ant vidutinės ugnies apie 20–30 min., būtina retkarčiais pamaišyti.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt