Tai ant žarijų kepti pievagrybiai su šonine. Receptą Egidija rado instagrame.

„Tik aš supaprastintą variantą rinkausi. O dar galima į pievagrybių vidų įdėti sūrio ar jalapeno pipiro gabaliuką. Tačiau ir be šių priedų – tiktas skanumėlis!“, – tikina tinklaraštininkė.

Kepti grybai

Ant ugnies kepti grybai su šonine – pirmas šio sezono kepinys Egidijos šeimoje. „Jei orai ir toliau bus gražūs, bent kartą per savaitę kažką kepsime ant ugnies. Dažniausiai tai būna šašlykai, daržovės, žuvis, fetos sūris su petražolėmis lavaše, desertui kepame vaisius: bananus, persikus, ananasą“, – pasakoja.

Egidija kviečia išbandyti neabejotinai vieną gardžiausių užkandžių prie šašlykų.

Grybai šoninės apvalkale

Kepti grybai

Reikės:

pievagrybių

šoninės juostelių

Kepti grybai
  • Nupjauti pievagrybių kotelius ir apvynioti plona šonine.

  • Kepti ant ugnies apie 15 minučių vis pavartant.

  • Baigus kepti galima dar užpilti pesto padažo.

Skanaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją