Legendinė „Konrado cukrainė“ savo duris atvėrė 1920-aisiais metais laikinojoje Lietuvos sostinėje – Kaune. Kavinė tapo itin mėgiama menininkų, tuometinės inteligencijos atstovų, garsenybių, bohemos atstovų ir kitų Lietuvą garsinančių žmonių. Cukrainė buvo susitikimų, prasmingų pokalbių ir kūrybinių idėjų gimimo vieta.

Kavinė „Konrado cukrainė“ atgimė Vilniuje

Lankytojus ypač viliojo patogi vieta prestižiniame miesto rajone ir… itin pigi kava. „Konrado cukrainė“ buvo tikra menininkų ir inteligencijos oazė, kurioje buvo diskutuota įvairiomis temomis, lankytojai dalinosi naujienomis ir netgi kritikavo tuometinius politinius sprendimus. Verta paminėti, kad tuo metu cukrainėje grojo gyva muzika, kuri buvo itin mėgiama publikos.

Kavinė „Konrado cukrainė“ atgimė Vilniuje

Nauja Vilniaus kavinė bandys atkurti šią legendinės vietos dvasią. Bus siekiama, kad šiuolaikiškumas persipintų su prasminga istorija. Vilniečiai ir miesto svečiai „Konrado cukrainėje“ ras gardžios įvairių rūšių kavos, galės paragauti gardžių kepinių ir pyragaičių.

Kavinė „Konrado cukrainė”

Lankytojus kasdien vilios šviežiai kepamos varškės spurgos, platus bandelių ir kruasanų pasirinkimas, legendinis Napoleonas. Vasarą bus galima atsigaivinti įvairių skonių limonadu arba šalta kava, populiariais kokteiliais ir netgi mačia. Akį trauks išskirtinis interjeras, kuriuo siekiama atkurti tarpukario atmosferą.

Kavinė „Konrado cukrainė”

„Konrado cukrainę“ galima rasti adresu Pilies g 11. Kavinė atidaryta kasdien nuo 9 iki 21 val.