Bulvės valdo, ir joks save gerbiantis lietuviškos virtuvės restoranas ar smulki užeiga nenori atsisakyti malonumo klientui iškepti bulvinių blynų. Greičiausiai kiekvienas mūsų taip pat esame ekspertai geriausių bulvinių blynų, kurie kepami, be jokios abejonės, asmeninėse virtuvėse. 

Šis receptas tiems, kurie bulviniams blynams gaili laiko. Tiems tradiciniams, ilgai ir smulkiai tarkuojamiems, jei tai daryti tenka ranka. Jie šiek tiek primena žydiškas latkes, nes tarkuojami stambia tarka, ir bus itin traškiais krašteliais, jei tarkius perskalausite šaltu vandeniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją