2 porcijoms reikės:
2 porcijoms reikės:
2 stiklinių (po 200 ml) virtų rudųjų ryžių;
kiaušinio;
180 g varškės;
druskos pagal skonį;
Ar jums aktuali maisto švaistymo tema virtuvėje? Man – labai. Visuomet stengiuosi sunaudoti maisto likučius. Ne per seniausiai viena draugė skundėsi, kad visuomet išsiverda per daug kruopų, niekaip neapskaičiuoja idealios porcijos. Kita draugė guodėsi, kad vaikai vieną dieną kuo puikiausiai valgo virtus kiaušinius, o kitą dieną vos ne vos vieną sudoroja. Jei ir jūs susiduriate su panašiomis problemomis – siūlau pasinaudoti likučių panaudojimo idėjomis. Šiandien nuo pusryčių stalo liko grikių, nuo pietų – rudųjų ryžių, o nuo vakarienės – kietai virtų kiaušinių? Juos panaudoję, galėsite mėgautis be galo skaniais patiekalais, ir sąžinė bus rami, nes maisto neteks išmesti. Pasiūlysiu 3 patiekalų receptus: desertinius ryžių blynus, grikių kepsnelius ir kiaušinių užtepėlę.
2 porcijoms reikės:
2 porcijoms reikės:
2 stiklinių (po 200 ml) virtų rudųjų ryžių;
kiaušinio;
180 g varškės;
druskos pagal skonį;