111
Kitas

Tortilijų apkepėlės su kukurūzais ir pomidorais

Kesadilija su vištiena – užkandis, kuris skanus tiek karštas, tiek atvėsęs

Kesadilija

Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.

Ingredientai:

Vištienos filė – 2 vnt.

Prieskoniai – 1 pakelis

Tortilijos – 1 pakelis

Sūris – 400 g

taco švelnus padažas – pagal skonį

Svogūnai – 3 vnt.

Kalendros – pagal skonį

Aliejus – 2 šaukštai

Salotos – 150 g

Gvakamolės padažas – 1 vnt.

Gaminimas:

* Kepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.

* Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant taco padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.

* Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

* Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštę.Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.

Skanaus!

111
Kitas

Tortilijų apkepėlės su kukurūzais ir pomidorais