110
Kitas

Agurkai su krevetėmis – ir kasdienai, ir šventėms

Lašišos vėrinukai

Užkandžiai

Ingredientai:

Lašišos filė – 400 g

Citrinos – 2 vnt.

Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai

Dižono garstyčios – 1 šaukštas

Citrinų sultys – 2 šaukštai

Pipirai – 0.2 šaukštelio

Druska – 0.5 šaukštelio

Česnakai – 3 skiltelės

Petražolės –1 šaukštas

Gaminimas:

1. Lašišos filė supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais.

2. Citrinas supjaustykite plonais griežinėliais ir suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis su lašiša.

3. Likusius produktus sumaišykite (česnakus išspauskite, petražoles labai smulkiai supjaustykite).

4. Paruoštu padažu kruopščiai ir negailint aptepkite vėrinukus.

5. Palikite 10 minučių pastovėti.

6. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes, kol lašiša gražiai apskrus.

Skanaus!

110
Kitas

Agurkai su krevetėmis – ir kasdienai, ir šventėms

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją