Maisto tinklaraštininkai yra kelių kategorijų. Vieni domisi maisto gamyba, kuria receptus ir juos išbando savo virtuvėje. Kiti tiesiog mėgsta gaminti ir paruoštais patiekalais dalytis su kitais. Dar kitai kategorijai priklauso maisto tinklaraštininkai, kurie lankosi maitinimo įstaigose ir paragavę jose patiekto maisto aprašo savo įspūdžius, dalijasi rekomendacijomis bei vertinimais. Delfi portale rasite visą aibę maisto tinklaraštininkų. Čia: Riebus katinas, Andrius Užkalnis, Vlada Dapkos, „Table club“ kurianti Ugnė Vedeikaitė, tinklaraščių „Zinos virtuvėje“, „Valgė spalvė“, „Gamink su Audrone“, „Maisto mėgėja, „5produktai“, „Takemetosainttropez“, „Simonalub“, „Irenakviat.tasty“, „Receptų kolekcionierė“, „Tinginiai irgi verda“, „NerLin virtuvės džiazas“, „Skanios istorijos“ ir kitų kūrėjų receptai, patarimai ir apžvalgos.
Pajūryje aptiko tikrą perlą: kainos juokingos, o patiekalai – lyg iš pasakų knygos
Prie ežero įsikūrusi užeiga suviliojo grožiu, bet skaudžiai nuvylė – geležinkelio bufeto lygio maistas ir tragiškas aptarnavimas
Eidami valgyti į šį barą pasiimkite pjūklą – patikėkite, jo tikrai prireiks
Ne tik šašlykai – Živilė dalijasi
2 saldesnių patiekalų ant grilio receptais: liežuvį galima
praryti
Audronės šaltsriubė su ridikėliais ir grūdėta varške – apsivalgymas ir ne kitaip
Kur kas mažiau kalorijų – Audronė dalijasi tiramisu receptu su desertine varške ir be kiaušinių
Traškūs karameliniai batonėliai – tokie gardūs, kad kitai dienai niekada nelieka
Mažai angliavandenių turintys sūrio ir kumpelio sausainiai, kuriuos triaukš ir maži, ir dideli
Audronės šeimoje rūgštynių sriuba yra viena mėgiamiausių – papasakojo, kuo ją gardina
Nekasdieniškas vištienos šašlykas – sunkiausia išlaukti, kol mėsa pasimarinuos
Legendiniai bulviniai blynai – Irena sako dar nesutikusi tokių, kurie jiems liktų abejingi
Pats geriausias
užkandis prie šašlykų – pagaminti taip paprasta, kad net gėda
receptu vadinti
Pakeitė legendinės duonos mišrainės receptą ir sulaukė stulbinančio rezultato –
tai kur kas skaniau nei originalas
3 geriausi būdai, kaip raugti agurkus, – jau kitą dieną valgysite ypatingai traškius ir gardžius
8
daugelį nustebinsiantys vasaros desertai – tortas be miltų, kiaušinių
ir cukraus, snikers skonio ledai ir cukinijų šokoladinis keksas
Palygino maistą Graikijos ir Turkijos viešbučiuose: trūksta žodžių, o apie lietuviškas kainas išvis patyliu
Kainos Palangoje tiek išaugo, kad šokiruoja ir pačius pardavėjus: nepatikėsite, kiek teko sumokėti
Šis kioskelis yra kažkas naujo – atrasti labai sunku, bet, kas randa, išeina su pilnais maišais maisto
Šią pakelės užeigą netoli Palangos Riebus katinas atrado dar pernai – iki šiol atsimena tas gigantiškas porcijas
Nustebino ir užeiga, ir jos šeimininko elgesys: liepė susidėti maistą ir vežtis namo
Šią pakelės užeigą netoli Palangos Riebus katinas atrado dar pernai – iki šiol atsimena tas gigantiškas porcijas
Gera Riebaus katino žinia keliaujantiems po Lietuvą – dėl šio restorano net labai verta išsukti iš kelio
Dėl šio deserto iki kavinės Riebus katinas važiavo 60 kilometrų: lūkesčiai buvo labai dideli
Maisto
tinklaraštininkė Kristina dalijasi mėgiamiausiu receptu iš Azijos
virtuvės: noriu visiems parodyti, kaip paprasta tai pagaminti namuose
Prieš kelis metus supeiktame restorane šįkart Riebaus katino laukė krūva staigmenų: permainos – akivaizdžios